Sua casa e… Catering Spiga Casa

Wenst u een intiem diner voor een klein gezelschap bij u thuis in een vertrouwde omgeving? U kan uiteraard op restaurant maar het kan vanaf 01/6 ook anders.
Internationale top gastronomie of met een knipoog naar de authentieke Italiaanse keuken, smaakvol bereid volgens de principes van Slow Food… u kent ze van bij Spiga d’Oro. Toch zijn er ongetwijfeld momenten dat u uw familie, vrienden en/of klanten ook graag thuis verwent met heerlijke dampende gerechten ,zelfs van Spiga !

Daarom stellen we u met veel plezier Spiga Casa Catering voor.
Chef Franco Di Taranto of Kok Ruben Van Sandvoet (Couvert Couvert, Chalet de La Fôret, San Pietro Positano, t’Zilte) zal op vooraf afgesproken momenten geboekt kunnen worden.

Italiaanse of wereld topgastronomie aan huis, dat is waar SPIGACASA voor staat.
Voor amper 100 € per persoon (vanaf een minimum van (6 personen (600 €) komt de topchef aan huis om u te verblijden en verrassen met authentiek 5 gangenmenu van culinair lekkers.
Elk gerecht zal van de nodige commentaar aan tafel voorzien worden door de chef himself.

U hebt steeds de keuze uit zes menu’s(link) opgebouwd rond seizoensproducten. Uiteraard zijn ook enkele van de voor u bekende gerechten van de Spiga-menukaart te bestellen.