DATE / TIME 12/31/2017 20:00

Vier oud naar nieuw bij Spiga d’ Oro

Sluit het jaar gastronomisch af en zet het nieuwe jaar spetterend in ! Wij ontvangen u op zondag 31 december 2017 vanaf 19u met sprankelende bubbels en enkele heerlijke degustatiehapjes. Het diner wordt om 20.00 geserveerd met aangepaste wijnen (4) die door onze sommelier Gianluca met zorg zijn uitgezocht

 

Ontvangst met een glas Franciacorta rosato “Contadi Castaldi”met degustatiehapjes van chef Francesco

spiga1

Exquise tris van gegratineerde platte oester met kervel-en franciacorta, snowkrab, sint jakobsnoot in korst van botarga, involtini van zwaardvis

spiga1

Risotto bio”Aquarello”met witte truffel uit Alba en gesmolten pecorino romano

spiga1

Lamsnootjes, saus van notenmosterd en tijm, raapstelen, pompoen, pasta met san-danieleham en salie,

Of

Tarbot, kreeftensaus & petrelli tomaten, tempura van courgettebloem, gefruite prei, rösti van krab

spiga1

Pré Dolce

spiga1

Panna Cotta van witte chocolade, kaneelijsroom, bramen, krokant van amandel

spiga1

Warme afsluiter naar wens

spiga1

Omstreeks middernacht serveren wij u een glas Franciacorta

 

Prestige Eindejaarsmenu All-in € 120 per persoon

Reservatie is bevestigd na volstorting (Met vermelding -reservatienaam-gsm nummer- OUDJAARSAVOND)  (BE 02 0017 7683 0640)