DATE / TIME 04/01/2018 00:00

Prestigio Pasqua

Paaszondag 01/4

Due antipastini di benvenuto…

spiga1

Antipasto

Tartaar van artisjok, snowkrab en rivierkreeften, dressing van mango & kokos en verse curry

spiga1

Primo

Inlandse asperges, roerei met muskaatnoot- bieslook en truffelvlokken, gegratineerd met scamorza

spiga1

Als Secondo heeft u keuze uit

spiga1

Lamsnootjes in een korst van mediterrane kruiden, quenelle van bloemkool & fontina en parmaham, saus van marsala en tijm, krieltjes met rozemarijn

of

Gegrilde Grietfilet , caponata van groene en witte aspergekorenaren, oesterzwammen ,saus van kreeftenbisque en dille, Risotto venere met zee-egel

 

spiga1

Dolce

spiga1

Un pré dolce… di Nicky

spiga1

*Minestrone van Ardbeien & Myrtille , ijsroom van Chocolade, muntdadels

Prestigemenu € 75 per persoon (Enkel per tafel te verkrijgen) Aangepaste wijnen+ Muskaatwijn  € 15 per persoon
Op Zondag 01/4 is enkel de menu verkrijgbaar of keuze uit de gerechten individueel