DATE / TIME 05/27/2018 18:30

cari clienti, carissimmi amici

 

Sono Pugliese. Inderdaad, ik ben afkomstig uit het zuiden van Italië, de provincie Puglia, of zoals het in het Nederlands ook mooi heet, Apulië.Vruchtbare grond is dat daar. Niet alleen voor topchefs – kuch kuch – is dat de beste terroir, maar ook voor topwijnen! Zeg ik niet alleen. Dat zeggen ook de grootste wijnkenners in allerlei publicaties. Unisono roepen ze uit: “Puglia, dat is het nieuwe wijnparadijs!”

Daarom nodig ik jullie met graagte en van harte uit om de Pugliese  Wine & Dine van zondag 27 mei vanaf 18.30 uur stipt. Onder de deskundige begeleiding van mijn zoon Gianluca – die ook grote fan is – samen met wijnheer van Li Velli Alberto Falvo himself en invoerder Licata kunnen jullie die avond genieten van al het lekkers dat wijnhuis Masseria Li Veli te bieden heeft. Met zo een team kan het gewoon niet verkeerd lopen. En natuurlijk serveren we daar graag bijpassende gerechten bij!

Masseria Li Veli vind je in het middeleeuwse dorpje Cellino San Marco, in de regio van Salice Salentino helemaal in het zuiden van Apulië. Begin maar al te kwijlen! Daar komt de primitivo en negroamaro al aangevlogen! Maar ook de veel minder bekende verdeca en susumaniello. Zo kunnen jullie achteraf toch maar weer jullie vrienden overklassen met weer maar eens nieuwe spectaculaire wijnen! Of zoals ze in Puglia plegen te zeggen: “Ge zijt ne stomme kloot als ge dees laat liggen!”

http://www.liveli.it

 

 Prijs wijndegustatie en Pugliese degustatiemenu a 90 € pp

Inschrijven met volstorting van 90 EUR per persoon 

Spiga d’ Oro rekening (BE 02 0017 7683 0640) met duidelijke vermelding van  uw mailadres

uw aller chef, Franco

Bookings