DATE / TIME 02/04/2018 18:30

VOLZET

 

 

WINE & DINE Tasca d’Almerita

In samenwerking met invoerder Raineri uit Genk    https://www.raineri.be/nl/

 

cari clienti, carissimmi amici,beste wijnliefhebber

 

Snel! Snel! neem uw agenda er heel snel bij!

A la dernière minute zoals de fransozen zeggen heb ik nog iets fantastisch uit de brand kunnen slepen.

 

Niemand minder dan Ludovico de Vivo , één van Siciliës topchefs komt op zondag 4 februari ( vanaf 18.30 uur) naar Spiga d’ Oro om samen met zijn patissier Gabriele Camiolo iets wonderbaarlijks samen met ons in elkaar te boksen. Ludovico is de chef van het vijfsterrenrestaurant & resort “Capofaro” op Lipari ,uitgebaat door het (adellijke!) Siciliaanse wijnhuis Tasca d’Almerita. Ik bezoek hen al sinds 1990, toen de beesten nog spraken en ik mijn haar nog niet moest kleuren… grapje. Tasca zit in mijn top-3 van allerfavoritistische wijnhuizen.

Het is dan ook een hele eer dat chef Ludovico naar ons komt afgezakt. Dat we dit pas last minute hebben kunnen vastleggen geeft wel aan hoe exclusief een avondje met hem is! Reserveer dus supersnelsnelsnel uw plaatsje voor een wine & dine met 2 witte, 4 rode en één dessertwijn van dit o zo fantastische wijnhuis… samen met de allerbeste Siciliaanse gerechten! 80€ per persoon of anders verwoord, 80 eurootjes als ingangsticket voor de culinaire hemel. Het is laat, ik weet het, maar zijn die onverwachte avondjes niet de allerallerbeste? Ik geef het grif toe; ik ben fier dat ik deze avond kan organiseren… en nu stop ik met mailen en duik weer mijn keuken in

Afgaan voor Ludovico en Gabriele is immers geen optie! In bijlage meer info over dit wonderlijk wijnhuis en Relais. !!!!!!!

 

 

Aanvang 18.30 uur stipt

Zoals steeds kan u de wijnen uit het gamma van Tasca aankopen aan Horeca Prijzen.!!

warme groet

en goei 2018

en drie kussen

en nog meer van dat!

uw chef Franco

 

Bookings