Sommelier Gianluca Sixpack 4.0

Bottega della Spiga

GIANLUCA DI TARANTO
ASI Golden Certification Holder n°2005
WSET Diploma Graduate
Best Sommelier of Belgium 2019-2020
FoodTaster Best Belgian Sommelier 2018
Belgian Sommelier of the Year 2018

Allerliefste dame/heer,

Eerst en vooral hartelijk bedankt voor uw aankoop en het daarbij horende vertrouwen dat u daarvoor stelt in mezelf, Gianluca. Vanzelfsprekend hoop ik van harte u niet teleur te stellen met uw aankoop en nét daarom vond ik het ook erg belangrijk om bij elke wijn van uw gloednieuwe six-pack een bijhorende “sheet”aan te maken zodat u ook exact weet wat u opent & degusteert (drinkt :)) Het is mijn overtuiging dat wat achtergrondinformatie en enkele anekdotes de beleving van de wijn alleen maar kunnen optimaliseren!

Deze sheets heb ik zelf opgesteld uit persoonlijke ondervindingen en bevindingen. Verwacht je niet aan een hele hoop analytische technische details zoals totale zuurtegraad, pH en het exacte aantal gram restsuiker, maar eerder een losse, speelse en vlot leesbare “fiche” met enkele leuke anekdotes over de regio, producent en/of wijn. Want dat is uiteindelijk wat wijn hoort te zijn, naast lekker en vlot drinkbaar: fun!

Betreffende de selectie van de wijnen an sich: ik heb een selectie opgesteld van verscheidene wijnsuppliers, verschillende wijnregio’s en verschillende druiven. Was deze selectie lukraak en natte-vinger-werk? Nee, verre van! Ik heb een selectie gemaakt van de wijnen dat ik zelf momenteel met véél plezier zou openen en nuttigen met vrienden en/of familie tijdens de zomermaanden, dus ik sta 100% garant voor deze keuze 🙂

Geniet ervan, en laat het zeker niet na om uw ongezouten mening te delen met me ( gianluca@spigadoro.be).
Tsjintsjin!

De wijnen in de sixpack

8516 woorden, 6 kleppers van wijnen, 1 box filled with joy: dat voor de bodemprijs van 145 EUR!
Bedrag cash te betalen bij afhaal in Spiga d’Oro 

Selectie Gianluca’s Sixpack 4.0: 

De wijnen van Sixpack 4

2019 Pecorino, Tiberio – Abruzzo
2018 Calvarino, Pieropan – Veneto
2018 Gschleier, Girlan – Alto Adige
2017 Sabbie di Sopra il Bosco, Nanni Copè – Campania
2016 Bucerchiale, Selvapiana – Toscana
2019 Moscato d’Autunno, Paolo Saracco – Piemonte

 

Sixpack bestellen per mail naar info@spigadoro.be of Gianluca@spigadoro.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info, vragen...?

Naam (required)

Email (required)

Subject

Bericht