La nostra carta...

Kom genieten van onze heerlijke menu’s. Wij zorgen geregeld voor nieuwe culinaire suggesties. Onze eigentijdse en gastronomische gerechten zijn stuk voor stuk pareltjes van de Italiaans keuken.

Onze menu’s


Click op te foto’s hiernaast om onze menu’s bekijken

U kunt de hele Spiga d’Oro Restaurant-kaart op deze pagina raadplegen, of u kunt deze in PDF downloaden. Bij keuze van Passegiata Menu kan er géén rekening gehouden worden voor  allergie’s of intoleranties .!!!  Passegiata Menu is enkel s’Avonds verkrijgbaar (tot 20.00 u)

 

Menukaart
Speciale menu’s
Dessertkaart

Allergenenwetgeving

glutenbevattende granen – vis – ei – noten – pinda – melk – soja – weekdieren – schaaldieren – mosterd – sesamzaad – selderij – sulfiet en – lupine.Uiteraard worden er ook in onze producten allergenen verwerkt. Ons aanbod is echter dusdanig groot, dat het onmogelijk is per gerecht aan te geven welke eiwitten hierin voorkomen. Daarom is het uitermate belangrijk dat u ons op de hoogte brengt van een allergie, zodat wij tijdens de bereiding hier rekening mee kunnen houden. Overigens houden wij uiteraard ook graag rekening met andere wensen, zoals vegetarisch, light etc. Wij houden géén rekening met Allergie’s die NIET bij de reservatie worden meegedeeld.