Il Menu “Prestigio” (vanaf Vrijdag 16/10)

 

Stuzzichini di benvenuto (2)

 pesce & carne

Antipasto

Kortgebraden Sint-Jakobsvruchten

gegratineerd met crunch van Parmaham & gerookte ui, zalf van butternut

Primo

Bio risotto “Aquarello”

afgeroomd met robiola kaas uit Piëmonte, verse Toscaanse venkelworst, herfst-truffel

Secondo

Tagliata van hertenkalf

caponata van prei, linzen, roze pepersaus met rozemarijn, aspergebroccoli, ui-en-aardappel “frico” Friulano

Dolce

Semifreddo van kastanjes

coulis van Amarena-kersen, karamelkrokant

 


Menu €68 pp – aangepaste wijnen (3 variaties ) €20 pp
de menu’s zijn enkel per TAFEL te bestellen

 

Allergenenwetgeving

glutenbevattende granen – vis – ei – noten – pinda – melk – soja – weekdieren – schaaldieren – mosterd – sesamzaad – selderij – sulfiet en – lupine.
Uiteraard worden er ook in onze producten allergenen verwerkt. Ons aanbod is echter dusdanig groot, dat het onmogelijk is per gerecht aan te geven welke eiwitten hierin voorkomen.
Daarom is het uitermate belangrijk dat u ons op de hoogte brengt van een allergie, zodat wij tijdens de bereiding hier rekening mee kunnen houden.
Overigens houden wij uiteraard ook graag rekening met andere wensen, zoals vegetarisch, light etc.